Docly

Salesforce objecten

Estimated reading: 2 minutes

In dit gedeelte van de Salesforce instellingen heeft u de mogelijkheid om de velden van Salesforce objecten te koppelen aan velden in uw Gravity Forms formulier. Op deze manier weet CampaignSuite precies welke informatie in welk veld van welk object opgeslagen moet worden.

Momenteel worden er 4 objecten ondersteunt om hier te koppelen:

1. Contact

Alle velden van het object Contact uit Salesforce worden hier getoond en kunt u koppelen aan een Gravity Forms veld. 

2. Account

Alle velden van het object Account uit Salesforce worden hier getoond en kunt u koppelen aan een Gravity Forms veld. 

3. Niet-debet velden

Het object wat hier gekoppeld kan worden is afhankelijk van de Salesforce configuratie van de Payment Connector (Converse, Findock, NPSP, etc). In de regel moet u hier denken aan het Installment object zoals cpm__Installment__c of soco__Installments__c. Alle velden hiervan zullen dan hier getoond worden zodat u deze kunt vullen met een waarde uit het formulier.

4. Machtiging

Dit object hangt ook (net zoals het niet-debet veld) af van de Payment Connector. Objecten waar u kunt denken zijn bijvoorbeeld soco__Payment__c, soco__Agreement__c of cpm__Recurring_Payment__c.

Wist u dat?

Door middel van de toets combinatie ctrl+shift+s is het mogelijk om deze lange lijsten van velden te filteren op alleen de gekoppelde velden. Zo krijgt u in één opslag te zien welke velden u heeft gekoppeld.