Docly

Pardot formulier

Estimated reading: 1 minute
De makkelijkste manier om Gravity Forms formulieren te koppelen aan Pardot is via een bestaand Pardot formulier. Dit kunt u doen bij de formulier instellingen onder het tabblad Pardot.
  • Pardot connectie Vink deze checkbox aan om aan te geven dat er een Pardot koppeling gemaakt moet worden.
  • Submit opties Wanneer uw formulier eindigt in een betaling (met bijvoorbeeld Converse of Findock) kunt u hier instellen dat er pas een Pardot formulier inzending wordt aangemaakt zodra de betaling ook daadwerkelijk succesvol is. Hiermee kan u succesvolle journeys starten in Pardot voor donateurs.
  • Form Handler Endpoint Het is mogelijk om een formulier naar een Form Handler te versturen. Plak hier een Form Handler URL uit Pardot. Deze staan in de kolom URL in het overzicht van Form Handlers in Pardot. Zodra u een URL heeft ingevuld, klikt up op Refresh zodat u de velden kunt mappen.
Zodra u een URL heeft ingevoerd, en op Refresh heeft geklikt kunt u alle velden handmatig mappen met de Pardot formulier velden. LET OP: het is belangrijk dat u exact dezelfde naam invult van het Pardot formulier veld bij de kolom key.