Docly

Installatie

Estimated reading: 2 minutes

Na activatie van de plugin zal er in de WordPress admin een menuoptie bij komen onder Instellingen genaamd CampaignSuite. Hieronder staan alle globale instellingen van de plugin.

Vul hier uw CampaignSuite Key om uw licentie te activeren. Deze licentiekey krijgt u van ons als u CampaignSuite klant geworden bent. Zonder deze sleutel is het niet mogelijk om CampaignSuite te gebruiken binnen uw omgeving.  Heeft u geen licentie key of bent u deze kwijtgeraakt? Neem dan contact op met de Gopublic Sales afdeling.

Na de activatie verschijnen er (afhankelijk van uw eigen voorkeuren) in de linkerkolom de voor u beschikbare connectie mogelijkheden.
Dit kunnen zijn:

  • SalesForce
  • Mautic
  • Pardot
  • Dynamics
  • Gravity Forms
  • Debug

Creatie van database tabellen

Bij de activatie van de plugin zullen er 3 extra database tabellen worden aangemaakt in de database van WordPress. Deze tabellen bevatten informatie van acties en inzendingen binnen CampaignSuite.

In deze tabel worden records opgeslagen voor donaties. Ook data wat via webhooks binnen komt kan in deze tabel worden opgeslagen.

Wanneer een Gravity Forms formulier is gekoppeld aan een Mautic formulier zal bij een inzending in deze tabel Mautic informatie worden opgeslagen (bijvoorbeeld het Mautic Contact ID). Tevens zal de inzending naar Mautic verstuurd worden.

Diverse meta data m.b.t. Gravity Forms inzendingen kunnen in deze tabel worden opgeslagen (zoals een SalesForce Case ID)