Docly

Pardot Form Handler

Estimated reading: 1 minute

Form Handlers in Pardot zijn een alternatief voor Pardot-formulieren. U kunt een Form Handler gebruiken om uw formulieren van derden of aangepaste formulieren met Pardot te integreren om inzendingsgegevens bij te houden.

Bij het gebruiken van Form Handlers is het niet mogelijk om eenvoudig Gravity Forms velden te mappen met Form Handler velden. Deze moet u stuk voor stuk handmatig invoeren in de Pardot instellingen van het Gravity Forms formulier.

  1. Kopieer en plak het Endpoint URL van de Form Handler in het veld Form Handler Endpoint van de Gravity Forms Pardot instellingen.
  2. Klik op Instellingen bijwerken

Onderaan verschijnt er nu een mogelijkheid om zelf velden te mappen. In de linkerkolom vult u het External Field Name in van Pardot en in de rechterkolom selecteert u een veld uit het Gravty Forms formulier. De Pardot veld aliassen kunt u vinden onder het kopje Form Field Mappings als u de Form Handler opent in Pardot:

Klik op het plusje rechts van de velden om meerdere velden handmatig te mappen. Zodra alle velden gekoppeld zijn klikt u Instellingen bijwerken om het op te slaan.