Docly

Instellingen

Estimated reading: 4 minutes

Wanneer er een verbinding tot stand is gebracht met Salesforce kunnen de volgende instellingen gewijzigd worden binnen CampaignSuite die invloed hebben op de manier waarop CampaignSuite communiceert met het CRM.

Betalingsinstellingen

 • Payment Connector
  Selecteer hier uw huidige Payment Connector binnen de Salesforce instantie. Momenteel ondersteunen wij Converse en Findock (v1 en v2).
 • Payment Endpoint
  Vul hier het correcte endpoint in wat gebruikt kan worden voor de communicatie met bijvoorbeeld Converse of Findock. Deze instellingen zijn vaak te vinden bij de Site instellingen van uw Salesforce instantie.
 • SF Account Name Syntax
  Standaard wordt de Naam van een Account samengesteld door {Contact.FirstName} {Contact.LastName}. Stel in dit veld een andere syntax in als de naam moet afwijken. Bijvoorbeeld Fam. {Contact.MiddleName} {Contact.LastName}.
 • SF Default Debit Day
  Wanneer een donateur een machtiging afgeeft is de start datum altijd de dag waarom de donatie wordt gedaan. Als dit een vaste dag van de maand moet zijn, vul dat dan in bij dit veld.
 • SF After Debit Day to 1st
  Wanneer hier een nummer van een dag wordt ingevoerd en een donateur geeft een machtiging af op een dag van de maand welke later is dan het opgegeven getal, zal de startdatum van een machtiging ingesteld worden op de 1e van de volgende maand.
 • Non Debit Campaign Field
  CampaignSuite bepaalt op basis van de Payment Connector en de Source Connector welke custom velden op er gebruikt moeten worden voor een niet-debetbetaling naar SalesForce. Als dit veld moet afwijken, vul dat dan hier in (bijv. copa__Originating_Campaign__c).
 • Debit Campaign Field
  CampaignSuite bepaalt op basis van de Payment Connector en de Source Connector welke custom velden op er gebruikt moeten worden voor een debetbetaling naar SalesForce. Als dit veld moet afwijken, vul dat dan hier in (bijv. copa__Originating_Campaign__c).
 • Machtiging betalingsvelden
  Wanneer er een periodieke betaling wordt gedaan, verbergt CampaignSuite automatisch de betaalmethodes Ideal, Paypal, Creditcard, Sofort en Bancontact. Vink hier de methodes aan die niet verborgen moeten worden.
 • Duplicate Check App
  Bij financiële en niet-financiële formulieren zal CampaignSuite standaard gebruik maken van de Relation API opties van Converse of Findock. Deze API houdt rekening met de Duplicate Rules van Salesforce.
  Mits uw instantie beschikt over de Plauti Duplicate Check App, vink dat dan hier aan. Elke verbinding m.b.t. een Contact en/of Account zal eerst via de App lopen. Daarna eventueel via de betalings-API.

Specifieke instellingen voor Duplicate Check

Wanneer CampaignSuite gebruik maakt van de Duplicate Check zal altijd eerst de API aangeroepen worden als er een Contact/Account combinatie moet worden opgeslagen. Het voordeel hiervan is, is dat uw zelf in de instellingen van de Duplicate Check App kunt bepalen wanneer er een duplicaat gevonden wordt of niet. Dit gaat op basis van scores. In deze CampaignSuite instellingen kunt u deze scores bepalen voor een Account en een Contact. Kijk op deze pagina voor meer informatie over het gebruik van scores.

Specifieke Findock instellingen

Als u als Payment Connector Findock heeft, kunt u kiezen uit v1 en v2.
Naast deze instelling zijn er ook nog de volgende aanpassingen mogelijk:

 • Findock Version
  Geef hier aan of u gebruik wilt maken van v1 of v2 van Findock.
 • Findock Source Connector
  Kies hier de door u gebruikte Source Connector in de Findock configuratie.
 • Paypal Processor
  Als uw Paypal Processor afwijkt van de standaard, kan u dat hier aangeven. Deze instelling wordt alleen gebruikt met een terugkerende Paypal-betaling in Findock.
 • Ideal Processor
  Als uw Ideal Processor afwijkt van de standaard, kan u dat hier aangeven. Deze instelling wordt alleen gebruikt bij een eenmalige Mollie-betaling in Findock.
 • Findock Target Value
  Het Target veld is beschikbaar in de API call van Findock. Deze waarde wordt standaard toegevoegd met een machtiging bij een Findock-betaling.