Docly

URL parameters

Estimated reading: 2 minutes

U kunt in de URL van uw website diverse parameters toevoegen om debug opties te activeren van CampaignSuite. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om de call richting de CampaignSuite API of Converse en Findock te debuggen.

Mogelijke parameters zijn:

?cs_debug

				
					https://www.website.nl/formulier?cs_debug=true				
			

Wanneer deze parameter wordt toegevoegd, wordt automatisch een formulier geladen zonder ajax. Wanneer het formulier is ingevuld, ziet u de JSON die naar de CampaignSuite API wordt verzonden. Het toont u ook de JSON die vanuit de API naar Salesforce wordt verzonden. Dit alles voordat Gravity Forms de invoer daadwerkelijk maakt.

?cs_post=true

				
					https://www.website.nl/formulier?cs_post=true				
			

Wanneer deze parameter wordt toegevoegd, toont elke pagina u de geposte waarden. Dit kan handig zijn als u de exacte geposte veldnamen wilt weten. Deze namen kunnen worden gebruikt in tekstgebied- en HTML-velden om vooraf te vullen met die veldwaarden.

?cs_ajax

				
					https://www.website.nl/formulier?cs_ajax=false				
			

Gebruik deze parameter om een Gravity Forms Ajax-instelling te overrulen met true of false.

?contact=0030E00000dRyVKQA0

				
					https://www.website.nl/formulier?contact=0030E00000dRyVKQA0				
			

Het ID wat in deze parameter wordt doorgegeven, moet een Salesforce-contactpersoon-ID zijn. Als de contactpersoon wordt gevonden in Salesforce, worden alle toegewezen contactpersoon- en accountvelden vooraf ingevuld met de waarden van Salesforce.